Monkey business

Det är inte många som kommenterar min blogg, egentligen bara min trognaste läsare Kinsa. Och hon pratar jag ju ändå med varje dag. Du där ute, "Främling" kan vara följande personer... Ida! ??, någon på Gina, i så fall Jessica. Kan också vara Elin /Patrik ( ev samarbete där) Men ja det stämmer, stenen på Halsbandet är lite skev, precis som jag. Ooo..kan också vara J&J klanen (Julia&Joel)!
Men nu till mer livsviktiga saker..som tex;

Nollning.
Att Halmstad är en student stad går helt enkelt inte att missa, om du bor här. Skolan drar snart igång igen, så den så kallade nollningen är i full gång. Närmare bestämt har den vart i full gång i dagarna sju. Helt sjukt, huuur orkar dem. Stora gäng, överallt på stan med sina färglada..och skitfula overaller. Vandrar runt på stan hela dagarna och skriker och sjunger. En inte helt ovanlig syn är den jag såg här om dan på vägen hem från jobbet. På donken, tre killar, var sin big mac, var sitt flak med öl. Man har fått se en hel del roliga saker :)

Jag och djur.
Har sagt det förr, säger det igen - Jag älskar Inte djur.
Har ingen direkt kärlek till husdjur, dem kan vara söta men inte mer. Vilda djur har jag inget emot så länge dem håller sig i skogen och inte ska gå upp på vägen. Gick på bio ikväll, såg Apornas planet (r)evolution. Första halvtimmen mådde jag dåligt över hur dem stakars schimpanserna behandlades. Se jag är inte helt känslokall, jag bryr mig om djur. Allt jag kan säga att dem hör hemma i naturen. Annars helt okej film, är väl inte jätte förtjust i filmer där djur pratar o gör overkliga saker. Men det var lite rolig :)

En trevlig kväll.
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0