onsdag


Check it out


Hola mi amigos!


var min hen

Helgen var snabbt över, den bjöd på en kass utgång med syrran i fredags ( kul att hänga med henne dock, inte vårt fel att U-a suger), ruttnade bort på lördagen (inte pga bakfylla utan utråkad.lantis.syndromet) och hoppade in o jobbade på söndag em tills idag.
 
 
 
nu sitter jag här och försöker tänka ut vad man ska ha på sig på kräftskivan nästa helg.
kommer i stort sett vara utomhus, fukkin freeeeazin'.
ja jaaa..smell ya later!

pink friday



Morrn morrn

Ligger här och samlar kraft inför morgonens träningspass, är så trött så det känns som jag ska spy..
Jag sover inte bredvid M om natten, jag hamnar om och om igen under denna man. Väldigt svårt att sova när man knappt får luft...
Well well fredag idag, skönt!
Ska bli spännande att se hur länge jag håller på innan jag ger upp denna gången, tröttnar på skiten o slappar till det igen.. Men inte idag iaf!
Peace.


Helt sjuuukt braaa

Investering till bort-med-fläsket kampanjen, iPhone hållare på armen. Helt lysande ide, finns på teknik magasinet för sisådär 140 spänn, aningen overprice kan tyckas men den har även ett nyckelfack samt reflex! Förgvalet var helt o hållet taktiskt, jag får ha den ifred!


Based on a true story

"Lånade" en bok i service rummet vid Fridas stuga, Carolina Gynning gör huvudrollen i filmen som har premiär snart, tänk att en sån fånig liten sak jan väcka intresse...
Anyways...verkar vara min typ av bok, baserad på verklig händelse, trasslig barndom, missbruk o ungdomsvård etc etc. Så den skall jag ta tag i ikväll men nu först blir det en lååång pw, kampanj bort ned fläsket är igång!


Vibrationer

Gi kakan smakade skit, synd jag son hoppades så! Ligger här i sängen bredvid en kille som snarkar så det skakar, skulle tro en 6,3 på ritherskalan! Sms:ar med mor, planerar in (inrednings)shopping dag... Men jag följer väl mest med för att hissa eller dissa,...
I vinter blir det central Amerika, fan vad nice det ska bli!
Nu blir det 2 vänner avsnitt, sen sova, sen upp till irriterande alarm kl 0600!


Regnmys

Jag bakar GI- kaka, lyssnar på P3 med tända ljus. Kakan är i ugnen och jag drömmer mig bort i inrednings bibeln! Gör comeback på dagis denna veckan, super kul! underbara barn <3


read all about it, pt. III - Emeli Sandé


 

No carbs

Försöker bättra på looken,,..


enjoy the little things..

Sitter här i köket o tittar ut på det gråa vädret medans jag dricker mitt kaffe med lite lite mjölk i. Man kan konstatera att årstiden vi alla så hårt suktar efter varje kall äcklig vinter/slask dag har nu passerat. Årets sommar, den var inte speciellt varm, regnade otroligt mycket och många undrade fortfarande i augusti när sommaren skulle komma. 
 
Jag hade så klart sky höga förhoppningar om sommaren vilket M har konstaterat att jag har om allt, vilket ofta gör mig besviken. M och jag i bilen för några dagar sen, hade samma tanke som nu, "sommaren är redan över....och den blev inte alls som jag tänkt mig" följt av en lång ledsen suck. M undrade vad jag tänkte på...
Jag förklarade " jag hade sett fram emot denna sommaren, allt kul vi skulle göra,..du o jag..cykla in till sjön, grilla och bada, roliga sommarfester och soliga dagar. Men nu har sommarn regnat bort och jag har jobbat då det ändå har hänt något roligt." samtidigt som jag sa det ändrade jag mig "fast vi har ju faktiskt gjort massa kul, dagsturer till kusten, badat o solat, grillat, druckit sommar drinkar och träffat vänner...även fast jag jobbat så mycket. Jag uppskatter de små sakerna..som att sitta tillsammans och äta en god lång frukost på en söndag med tända ljus o radion i bakgrunden."
 

"åh mamma, vackert väder"

Spenderade torsdagen och fredagen ute i Fridas mysiga stuga! Vaknar på fredag morgon av rösten till världens goaste unge -" åh mamma, vackert väder"


Igår var det sommar


spice up your life

Fick höra om en Spice Girls reunion inför OS avslutningen. Missade själva grejen på tv, men hade nog inte kollat ändå på nåt som håller på i över 2 h... i alla fall så kollade jag in det på SVT play igår.
För er som är för gamla, eller för ni som är för unga för att förstå hur stora Spice Girls verkligen var så kan jag berätta att när man såg dom komma upp på scenen, klev ur sina små bilar till publikens otroliga jubel så rös jag i hela kroppen. Är rätt så säker på att jag inte var den enda!
 
 
Kolla på SVT play här! ca 39 min in i klippet.
 
Ska väl också tilläggas att framträdandet inte var speciellt bra, men det spelar ingen roll. Ni alla med spice girls tischor längst ner i lådan på flickrummet, ni som tapetserade väggarna med OKEJ's Spice Grils posters och stod o mimade framför spegeln och övade danssteg i timmar, ni förstår. Att se dem uppträda igen efter alla dessa år är stort.
 

will.i.am

När jag var i Borneo och Malaysia lyssnade jag intensivt på Black Eyed Peas senaste album. Kanske mest för att det var den enda musiken som inte ännu var helt söndertjatad på min ipod, men låtarna har blivit ett soundtrack för den perioden i mitt liv, och varje gång jag hör någon låt så känner man så där som man kände då ni vet...
så som vissa låtar tar fram en viss känsla i kroppen för att hjärnan parar ihop känslan med ljudet. Numer är de låtarna några utav min o Idas rese- samt party anthems!
 
Nu har will.i.am släppt en ny låt, som låter i stort sett likadant som BEP albumet, troligtvis han som producerat hela denna soppan! Så nu när hans nya singel går på radion så får jag mitt och Idas rese/party-anthem-feeling i hela kroppen :)
 
 
 
Videon är ju för övrigt helt super kass, meningslös!

alla barnen, förutom jag

Jag sitter här o tittar på jobbsiter i hopp om att finna något.
Jag vet ju att man inte får jobb via annonser utan via kontakter, men då har jag ju iaf kollat...
Fick se en artikel på någon tidnings hemsida om "Så klarar du första veckan på jobbet" efter semestern.
Kändes lite som en käftsmäll då jag bittert ägnar hela min fm åt att titta bland annonser som " Är du en framgångsrik säljare?! ( här kan du jobba stenhårt utan att få någon lön...typ)" "Vill du starta egen fisk- och skaldjurs butik?" eller.. "är du en driven truckförare?"

Klaga inte på att semestern är slut o ni måste börja jobba igen,
var glada att ni har ett jobb...för detta suger!

nu ska jag äta lunch, o sen får jag väl börja samla pantburkar eller nåt.

Kräftskiva

Kräftskivan förra veckan var supermysig!


Glass i stora lass

Min älskling kan konsten att skoja till det, jag ville åka in till sjön och ta en glass, han var inte sugen på det o då råkade jag slänga ur mig att han var lite tråkig...
Martin vägrar att vara tråkig så han beställer ragneruds största glass någonsin 🍦❤
Bara en sån sak, älskar den killen..


Hattigt

Faster fyller 50 o då hon ville fly hemmet så drog hon till vårt sommarställe som ligger ännu mer ocentralt än vad vi redan bor...
Men nu blir det kalajs o jag tar tillfället i akt o inviger min hatt jag köpte för ett år sedan!
Pricken under ögat kan ju diskuteras, misstänker sketen specel!


RSS 2.0